OVER TREECON
Treecon afbeelding 30011
Foto door Menno Janzen (2015)

Treecon is opgericht in 2015 door Lodewijk Meijlink, Peter van Steenderen en Michel van der Beek. In hun loopbaan hebben zij alle drie uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd over veiligheid en bedrijfszekerheid. Zij startten hun loopbaan bij verschillende grote ingenieurs- en adviesbureaus in Nederland. Daar bouwden zij vaardigheden en gespecialiseerde kennis en expertise op in binnen- en buitenlandse ontwerpprojecten in de olie- en gasindustrie, de offshore, de petrochemische industrie en de energiesector. Hun ervaring reikt van operationele ondersteuning on-site bij de operator tot aan strategisch advies over process safety management.

ONS DOEL

Wij zijn een gedreven en praktisch team van onafhankelijke experts dat gespecialiseerde adviesdiensten levert op het gebied van veiligheid en bedrijfszekerheid in de industrie. Ons doel is u te helpen de risico’s in uw bedrijf in kaart te brengen en te beheersen. Onze werkwijze is die van een betrouwbare partner die verder kijkt dan de vraag.

KERNWAARDEN

Bij ons staan de volgende kernwaarden centraal:

  • Transparantie
  • Betrouwbaarheid
  • Onafhankelijkheid
  • Praktisch

ONZE MISSIE

Gevaren en risico’s zijn inherent verbonden aan de bedrijfsvoering van kapitaalintensieve bedrijven. Onze missie is om onze klanten te helpen deze gevaren en risico’s te beheersen en te minimaliseren tot een aanvaardbaar niveau. Wij zetten ons in om de impact van de bedrijfsvoering van onze klanten voor mens en milieu te beperken.

ONZE VISIE

Veiligheids- en milieuaspecten zijn in toenemende mate van belang voor een gezonde bedrijfsvoering. Wij geloven dat tijdig investeren in veiligheid en duurzaamheid in uw bedrijf essentieel is voor de bedrijfscontinuïteit.

© Treecon 2021