VACATURE: PROCESS SAFETY/TECHNICAL SAFETY CONSULTANT (SENIOR)

Treecon is een jong snelgroeiend bedrijf dat adviesdiensten verleent op het gebied van technische veiligheid en bedrijfszekerheid. Om verder te groeien zijn we op zoek naar een SENIOR ADVISEUR die ons team kan versterken.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen en adviseren van klanten op het terrein van technische en procesveiligheid. Dit doe je zelfstandig of in een team met junior adviseurs en specialisten. Sectoren waar wij ons op richten zijn de offshore windenergie (renewable energy), olie- en gasindustrie (in het bijzonder de offshore), energiebedrijven, de (petro-)chemische industrie en op- en overslagbedrijven. Meer informatie over onze dienstverlening kun je hier vinden. Naast deze adviesdiensten ben je ook betrokken bij het verwerven van werk. Het hebben en/of opbouwen van een eigen netwerk van klanten is daarvoor een belangrijke voorwaarde.

Wat vragen wij van jou? Je beschikt over ruime werkervaring op het gebied van HSE-engineering en/of advies op het gebied van technische/procesveiligheid. Je hebt een praktische en flexibele instelling. Het beschikken over een eigen netwerk aan klanten is een pre.

Het kantoor van Treecon is gevestigd in hartje Amsterdam, maar onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Flexibiliteit met betrekking tot klantbezoeken is onderdeel van het werk. Salariëring is uiteraard marktconform en afhankelijk van expertise en ervaring.

Enthousiast? Stuur je motivatie en CV naar info@treecon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Treecon 2019