VACATURE: PROCESS SAFETY/TECHNICAL SAFETY CONSULTANT (MEDIOR/SENIOR)

Treecon is een jong bedrijf dat wil groeien. Daarom zoeken we enthousiaste en technisch opgeleide professionals die kiezen voor het adviseurschap en voor het werken aan veiligheid in de procesindustrie.

Wij zoeken momenteel een medior of senior consultant. Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen en adviseren van klanten op het gebied van technische en procesveiligheid. Dit doe je zelfstandig of samen met junior adviseurs die je begeleidt. Naast deze adviesdiensten ben je betrokken bij het verwerven van opdrachten. Het beheren van een eigen netwerk van klanten is een belangrijk onderdeel hiervan.

Wat vragen wij van jou? WO denk- en werkniveau, meer dan acht jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een adviesbureau of bij een stafafdeling van een BRZO-bedrijf, in de petrochemie en/of in de olie- en gasindustrie. Een eigen klantenkring is een pre. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

Het kantoor van Treecon is gevestigd in Amersfoort maar onze klanten bevinden door heel Nederland. Flexibiliteit m.b.t. klantbezoeken is onderdeel van het werk.

Salariëring is marktconform en afhankelijk van expertise en ervaring.

Enthousiast of nieuwsgierig? Stuur je motivatie en CV naar info@treecon.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

© Treecon 2018